Billum
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 3. december 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 3. december 2023

DR1

05:25  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:15  

Alene i vildmarken Australien (11:12)
Alene i vildmarken Australien (11:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 51. Kun to deltagere er tilbage i konkurrencen. De har ingen anelse om, hvor mange andre der er tilbage, og slet ikke at de er de sidste to. De tænker mere og mere på deres familier og fællesskabet derhjemme. Og de sulter stadig. Så rammer vintersæsonens største storm begge lejre hårdt. Men afslutningen på konkurrencen ligger lige rundt om hjørnet.

07:10  

Alene i vildmarken Australien (12:12)
Alene i vildmarken Australien (12:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Genforening. De ti deltagere samles igen mere end seks måneder efter konkurrencen er overstået. Kun vinderen ved, hvem der har vundet. De andre ni er uvidende om resultatet. Sammen med en vært genoplever deltagerne de mest mindeværdige øjeblikke og fortæller om oplevelserne i vildmarken set fra deres individuelle perspektiv. Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Genforening. De ti deltagere samles igen mere end seks måneder efter konkurrencen er overstået. Kun vinderen ved, hvem der har vundet. De andre ni er uvidende om resultatet. Sammen med en vært genoplever deltagerne mest mindeværdige øjeblikke og fortæller om oplevelserne i vildmarken set fra deres individuelle perspektiv.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Inspector Morse: Mord blandt de gejstlige
Inspector Morse: Mord blandt de gejstlige Engelsk krimi fra 1991. (Inspector Morse: Fat Chance) Der er romantik i luften, da Morse i forbindelse med en diakonisses mistænkelige død møder den smukke Emma Pickford, der var en af den afdødes trofaste støtter i kampen om en post som universitetspræst. De konservative mandlige gejstlige ønsker absolut ikke at se en kvinde i stillingen, men kan deres aversion mod kvindelige præster ligefrem føre til mord? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Emma Pickford: Zoë Wanamaker. Instruktion: Roy Battersby.

DR2

05:55  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (5:6)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (5:6) Amerikansk dokumentarserie 2020. (Eli Roth's History of Horror) De uhyggelige børn i film kan være skræmmende. Især hvis man er forælder. Børnene viser sig i mange forskellige skikkelser. Nogle er født med ondskaben i sig. Nogle få af dem er søde børn, der er blevet besat af onde ånder. Og så er der Carrie, en sød pige, der gør nogle meget slemme ting.

06:40  

Rejseguide til et raceopdelt Amerika (1:2)
Rejseguide til et raceopdelt Amerika (1:2) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Driving While Black) Opfindelsen af bilen revolutionerede amerikanernes liv. Nu kunne man tage på køretur på de åbne landeveje og skabe minder sammen med familien. Men myten om bevægelsesfrihed i USA bygger på hvides oplevelse med bilen. For afroamerikanere var bilture på tværs af landet ikke et eventyr, men en prøvelse. Her undersøges det, hvordan fremkomsten af bilen bragte nye friheder og nye farer for afroamerikanere.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - holder lillejuleaften
Hunden Ib - holder lillejuleaften

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

06:45  

Sarah og And (6)
Sarah og And (6)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (3:24)
Ramajetternes Jul (3:24) Sus og Øvst følger computertyvens spor til Østrig. Vil det lykkes for dem at finde julemandens uundværlige computer, og kan Kristians niece Selma styre lufthavnen, mens Kristian er på Grønland?

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:16  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Den lille julemand
Den lille julemand Tegnefilm med danske stemmer. Hvert 163. år er det tid til at finde en ny Julemand. Nu er tiden kommet. Julemanden skal på pension, og i jagten på sin afløser flyver han til den anden side af kloden for at mødes med den lille forældreløse dreng, Nicholas. Blandt alle verdens børn er han den udvalgte for han har et helt rent hjerte. Men Nicholas er en usikker og genert lille dreng, og hvad mere er - han er bange for at flyve! Nicholas ansættes som julemandens hjælper. Julemandens helt store opgave denne jul bliver at oplære en lille forsigtig dreng til at blive en stor, glad, farverig, og ikke mindst flyvende julemand.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:00  

Til gudstjeneste: Kan vi forklare alt? - Christian Fuhlendorff
Til gudstjeneste: Kan vi forklare alt? - Christian Fuhlendorff For Christian Fuhlendorff er det vigtigt at kunne forklare og finde svar på alt. Alligevel er han fascineret af livets store eksistentielle spørgsmål og alt det, vi ikke selv kan styre eller bortforklare. Hvordan hænger det sammen? Og er tro og viden nødvendigvis en modsætning? Det handler dagens gudstjeneste om, hvor Sofie Østergaard inviterer sin gæst med til Tårnby Kirke og til gudstjeneste ved Karsten Møller Hansen.

10:48  

Bonderøven - Juletræsfod
Bonderøven - Juletræsfod Et kort udklip - hvor Alma og Johan hjæper Frank og laver en perfekt juletræsfod.

11:00  

Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (1:3)
Vandhullet - Afrikas fantastiske dyreoase (1:3) Britisk naturserie fra 2020. (Waterhole: Africa's Animal Oasis) Vandhuller er livsvigtige for dyrelivet i Afrika. Det er her, hvor elefanter, løver og hundredvis af andre arter flokkes og konkurrerer om vand. I Mwiba Vildtreservat i Tanzania har forskere skabt verdens første vandhul med indbyggede kameraer - for at få indsigt i disse vitale oaser. Hvilke dyr besøger det nye vandhul? Hvad bruger de det til? Og vil de dele med andre arter?

11:15  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (1:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (1:5) Hvad lavede min far egentlig - og hvem var han? Det er ikke tilfældigt, at Nikolajs store eventyr begynder i det allernordligste Grønland. Det var nemlig her, på den amerikanske militærbase i Thule, at Nikolajs far arbejdede i 1980'erne. Og det var hans historier om isbjørne, polarnætter, kold krig og ballistiske missiler, der for alvor satte fantasien og drømmerierne i gang hos den unge knægt hjemme i landsbyen Tybjerg på Sjælland.

DR2
TVR

09:00  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

09:20  

Smølferne II
Smølferne II

09:35  

Smølferne II
Smølferne II

09:45  

Smølferne II
Smølferne II

09:55  

Smølferne II
Smølferne II

10:10  

Smølferne II
Smølferne II

10:20  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

10:35  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

10:50  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:10  

Pax' jordiske eventyr (5:10)
Pax' jordiske eventyr (5:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i en butiks komplekse døre, bygger et tårn af toiletpapir og klæder sig ud som en helt usædvanlig jordbo. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:25  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

11:40  

Sebastian på dybt vand (9)
Sebastian på dybt vand (9) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Turen går i dag til Kastrup Lufthavn for at hente to hammerhajer. Hajer som de håber på har overlevet en over 24 timers heftig rejse, men ikke alt er som det skal være.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Versus (6:8)
Versus (6:8) Dansk underholdning fra 2022 En globetrotter, en tremastet skonnert, en Formel 4-mekaniker og en seniorforsker er bare nogle af aftenens duellanter. Disciplinerne spænder fra skydning til geografi, når der skal konkurreres både til lands og til vands - og horisontalt såvel som vertikalt. Se blandt andet om Hjalte har en chance på klatrevæggen mod en klatrer med bind for øjnene.

13:15  

Frank & Kastaniegaarden - Majshøst og Havtorn
Frank & Kastaniegaarden - Majshøst og Havtorn Efter flere års pause beslutter Frank at fryseren skal fyldes med den flotte orange Havtorn og så har den eksotiske storfrugtede berberis overlevet Franks le og skal tørres. Og endelig er majsen plukkemoden, så Frank ifører sig sin nepalesiske kurv og går i gang med høsten.

13:45  

Peitersen på Atlanten (2:4)
Peitersen på Atlanten (2:4) Rejsekammeraterne Erik Peitersen, Jens og Dorthe har sat kurs mod den amerikanske vestkyst og New York. Det hektiske storbyliv står i stærk kontrast til roen på havet, så de tre venner kommer på prøve. Turen byder blandt andet på et besøg hos den Danske Sømandskirke i Brooklyn, og så har Jens en glædelig overraskelse i ærmet til Erik.

14:15  

Peitersen på Atlanten (3:4)
Peitersen på Atlanten (3:4) Næste stop for Erik Peitersen, Jens og Dorthe er den lille ø Martha's Vineyard, der byder på et glædeligt gensyn med parret Nick og Rose samt deres søn Joe. Parret bor i et fascinerende samlerhjem, og Erik bliver meget inspireret af de projekter, som Nick og Joe går og arbejder på. Da kursen atter sættes mod nord, har Jens taget en spændende proviant med ombord.

14:45  

Håndboldens Heltinder (2:3)
Håndboldens Heltinder (2:3) Da 90'er-ikoner som Anja Andersen og Ulrik Wilbek sagde farvel til det danske landshold, var det op til en ny generation at fortsætte guldhøsten. Nye profiler skulle skabes, og det var op til spillere som Karin Mortensen, Katrine Fruelund, Karen Brødsgaard og Josephine Touray at løfte den tunge arv sammen med træner Jan Pytlick.

14:45  

Håndboldens Heltinder - De gyldne år (2:3)
Håndboldens Heltinder - De gyldne år (2:3) Da 90'er-ikoner som Anja Andersen og Ulrik Wilbek sagde farvel til det danske landshold, var det op til en ny generation at fortsætte guldhøsten. Nye profiler skulle skabes, og det var op til spillere som Karin Mortensen, Katrine Fruelund, Karen Brødsgaard og Josephine Touray at løfte den tunge arv sammen med træner Jan Pytlick.

DR2

12:00  

Forførende Rum i Torvehallerne
Forførende Rum i Torvehallerne Dansk reportageserie fra 2013 Arkitekt og indretningskonsulent Frederikke Aagaard besøger luksusmarkedet Torvehallerne i København. I programserien Forførende Rum oplever og vurderer arkitekt Frederikke Aagaard usædvanligt velindrettede og gemmetænkte lokationer og taler med arkitekterne bag. Sendt første gang 21.11.2013

12:30  

Vil du bo her? - Slow Luxury
Vil du bo her? - Slow Luxury Denne gang i "Vil du bo her?" er værten Frederikke Aagaard rykket ind i en lejlighed på Østerbro i København i 24 timer. Her er stilen rå og enkel som en del af indretningstendensen Slow Luxury, der er ny og stammer fra USA. Med sig har Frederikke sin gæst, tv-værten Chris Pedersen. Her afprøver og oplever de hjemmets indretning og den livsstil, det udtrykker. Til sidst stiller de sig selv og hinanden spørgsmålet: "Vil du bo her?"

13:00  

Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (1:3)
Duft og dunst- vores forunderlige lugtesans (1:3) Dansk reportage fra 2014 Den stritter ud lige i midten af vores ansigt og fodrer os med livgivende lugt, duft og dunst. Vi dykker også ned i, hvordan mennesker brugte lugtesansen i fortiden, og vi tager til Berlin og besøger lugtforsker og -kunstneren Sissel Toolas, der gerne vil gøre os mere tolerante overfor f.eks. lugten af angstens sved. Sendt første gang 03.04.2013

13:30  

Simons Superkræfter: Tankens Kraft
Simons Superkræfter: Tankens Kraft I en ny serie på DR2 undersøger Simon Jul, hvor tæt vi mennesker er på at kunne få superkræfter - ved hjælp af videnskaben. I dette afsnit undersøger Simon Jul om man kan styre andre mennesker, eller fysiske genstande alene med tankens kraft. På sin rejse ind i tanke-teknologiens fagre nye verden flyver han drone, alene med tankens kraft, møder en cyborgkakerlak og ikke mindst, virkelighedens Terminator.

14:00  

Til gudstjeneste: Kan vi forklare alt? - Christian Fuhlendorff
Til gudstjeneste: Kan vi forklare alt? - Christian Fuhlendorff Amalie Langballe mener, at pessimister kan være i stand til at håbe. For selvom der findes nok problemer i verden, og på trods af egne oplevede kriser, har Amalie opsøgt præster for at tale om håbet. Præst Karsten Møller Hansen mener, at håbet er kristendommens største gave til verden. Det handler dagens gudstjeneste om, når Sofie Østergaard tager sin gæst med til gudstjeneste i Tårnby Kirke.

14:50  

5 skarpe om julen (1:4)
5 skarpe om julen (1:4) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens tidspunkter.

TVR

12:00  

Vidundervovsen Vaffel (18)
Vidundervovsen Vaffel (18)

12:10  

Vennerne og det grønne lys (7:20)
Vennerne og det grønne lys (7:20) Den fjernstyrede bil skal hentes fra Anders' hus hurtigst muligt. Buster melder sig til opgaven, men før han overhovedet når så langt, skal han forbi sin far, der har helt andre planer.

12:20  

Vennerne og det grønne lys (8:20)
Vennerne og det grønne lys (8:20) Anna og Emilie skal aflede den mystiske mand ved at sælge sten til ham. Imens lister Buster sig ind i Anders' hus efter den fjernstyrede bil. Men inden han når så langt, får han øje på noget virkelig mystisk.

12:32  

Stop!
Stop! Familien er klædt fint på fra top til tå før dagens familiefotografering. Men der er forskellige opfattelser af, hvad et fint fotografi er, og Maja er sjældent den, der giver sig i første omgang.

12:40  

Stop!
Stop! At vente på sit lørdagsslik til det bliver aften er noget af det værste Maja ved. Efter mange års mislykkede forsøg på at lægge hånd på godterne inden aftensmaden har hun nu endelig udklækket et vandtæt plan.

12:40  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)

12:55  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:55  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) I den store lade ved siden af slottet vil den sure mand lave konfetti af børnetegninger, og han har lavet en børnefælde så han kan få ram på Motor Mille og Børnebanden. Men han går selv i fælden, og børnene får tegningerne. Men så går det galt. Motor Mille bliver fanget!

14:40  

Kika og Bob (11)
Kika og Bob (11) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Fællessang synger julen ind
Fællessang synger julen ind Katrine Muff og Johannes Langkilde byder hjertelig velkommen til en underholdende og hyggelig aften i DR's koncertsal. Aftenen er i julens, fællessangens og fællesskabets ånd, hvor vi sammen synger julen ind med både kor og værter. Og så får vi besøg af blandt andre Malte Ebert, Katinka og Martin Brygmann. Så træk i din bedste julesweater, tag familie og venner under armen, smør stemmebåndet og få skudt julestemningen i gang.

16:45  

Folk og fæ IV (2:7)
Folk og fæ IV (2:7) Britisk dramaserie fra 2023. (All Creatures Great and Small) Kaos hersker på dyrlægeklinikken, men Siegfried har en løsning. Samtidig når James og Helen en beslutning, om de skal have et barn - mens en fritte giver klinikken en interessant udfordring.

17:30  

Nigellas julefristelser
Nigellas julefristelser Britisk madprogram fra 2020. (Nigella: Cook, Eat, Repeat Christmas Special) Juletræ, lys, venskab og bål. Denne gang forkæler Nigella os med en herlig vintermenu. Mundvandsdryppende linzersmåkager, granatæblebobler, ribbensteg med den bedste sprøde svær flankeret af kartoffelgratin, agurkesalat og syltet rødkål. Og til dessert en blød stabel ingefærkage, der er perfekt med creme fraiche og granatæblekerner.

DR2

15:10  

Hjælp, det er jul (3:24)
Hjælp, det er jul (3:24) Hvad du ønsker. Helle har fået lokket Niels med på det årlige julegaveindkøb. De har aftalt, at de skal give hinanden små gaver, men der er vel grænser? Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

15:25  

VM Håndbold 2023: Kroatien - Kina, direkte
VM Håndbold 2023: Kroatien - Kina, direkte Skal Kroatien være sikre på at få mindst to point med over til mellemrunden, kræver det en sejr over Kina. Ikke siden VM på hjemmebane i 2009 har kineserne klaret sig videre fra det indledende gruppespil, men i VM's gruppe A ligner kroaterne og kineserne bedste bud på de to hold, der følger de svenske værter videre over i mellemrunden. Opgøret spilles i Scandinavium i svenske Göteborg. Kommentator: Mathias Jacobsen.

15:25  

VM Håndbold 2023: Kroatien - Kina, direkte
VM Håndbold 2023: Kroatien - Kina, direkte

16:05  

VM Håndbold 2023: Pause
VM Håndbold 2023: Pause

16:15  

VM Håndbold 2023: Kroatien - Kina, direkte
VM Håndbold 2023: Kroatien - Kina, direkte

17:05  

Store Danskere - A.P. Møller
Store Danskere - A.P. Møller Dansk dokumentar fra 2003 Stifteren af Danmarks suverænt største foretagende, hvem var han? Arnold Peter Møller ledede med stor succes sit firma op gennem det meste af det 20. århundrede med de udfordringer og dilemmaer specielt de to Verdenskrige satte ham i. Sendt første gang 26.10.03

17:45  

VM Håndbold 2023: Rumænien - Serbien, direkte
VM Håndbold 2023: Rumænien - Serbien, direkte I Danmarks gruppe E er der dømt østeuropæisk brandopgør mellem Rumænien og Serbien i en kamp, der kan vise sig at være afgørende for et videre avancement fra den indledende runde. Kommentatorer: Frederik Lindved og Lars Krogh Jeppesen

17:45  

VM Håndbold 2023: Rumænien - Serbien, direkte
VM Håndbold 2023: Rumænien - Serbien, direkte

TVR

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Bowle smadrer alt
Karlas Fantalastiske Klasse - Bowle smadrer alt Bowle vil være med til at danse, men kommer til at smadre Tetras akvariehoved med sine vilde moves.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne stopper et skrot-monster + Vovserne redder hvalerne

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Techfix: Snyder i pakkeleg!
Techfix: Snyder i pakkeleg! Oliver vil gerne finde ud af, hvad der gemmer sig i gaverne fra klassens pakkekalender, så han er sikker på at vælge den helt rigtige. Lasse ved lige, hvilken teknologi der er brug for - sammen bruger de nemlig en scanner, der kan vise dem indholdet af gaverne helt uden at åbne dem.

17:20  

Sebastians Jul (3:24)
Sebastians Jul (3:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. Sebastian mangler smør, så han går i stalden og malker en ko, og kærner smøret, Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:30  

Jagten på regnbuens farver | Skubbet i vandet
Jagten på regnbuens farver | Skubbet i vandet Motor Mille og Hr. Skæg er på jagt efter en forholdsvis lille konkylie, og de bliver enige om, at de skal lede efter den i havet. De bliver uenige om, hvem der skal hoppe i, for vandet er koldt, og der er giftige fisk.

17:45  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (2:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (2:5) Hvor koldt kan et toiletbræt blive? Det og meget mere finder Nikolaj ud af, da han sammen med sin rejsekammerat og svoger Peter begiver sig ud på en storslået ekspedition for at overnatte på indlandsisen og opleve klimaforandringerne på tætteste hold. Og det er ikke de eneste prøvelser, skuespilleren må stå model til. Nikolaj tager nemlig på moskusjagt, og det skal vise sig at blive en hel del hårdere end forventet.

19:40  

Det magiske tivoliteater (3:24)
Det magiske tivoliteater (3:24) Sundhedskommisionen deler mad ud til de fattige. Luka går hen for at få mad og møder nogen, han har mødt før. Nogen, han absolut ikke vil møde.

20:00  

VM Håndbold 2023: Før kampen Chile - Danmark
VM Håndbold 2023: Før kampen Chile - Danmark Tina Müller åbner VM-studiet i Boxen i Herning, der er klædt i rødt og hvidt. I sofaen er der besøg af Camilla Andersen og Lotte Grigel.

20:25  

VM Håndbold 2023: Chile - Danmark, direkte
VM Håndbold 2023: Chile - Danmark, direkte

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Rumænien - Serbien, direkte
VM Håndbold 2023: Rumænien - Serbien, direkte

19:39  

Alt forladt - Scala-bygningen
Alt forladt - Scala-bygningen Den "gamle" Scala-bygning er nu revet ned, men før den blev det, nåede de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff at udforske stedet og dokumentere det for eftertiden. Det bliver også en chance for at genopleve deres ungdom. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 04.02.13

20:00  

Rick Stein og det forunderlige Frankrig (3:6)
Rick Stein og det forunderlige Frankrig (3:6) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Rick Stein's Secret France) Her går ingen på diæt! Heller ikke den britiske tv-kok Rick Stein, når han kaster sig over kulinariske franske madtraditioner. Tag bestikket i hånden, og mæsk dig i boghvedepandekager, saltet oksekød, skovsyresuppe, svampe og cantal - en af de ældste oste i Frankrig.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Ved hjælp af sin McPrægtig 3000, et spejl med en hypnotisk kraft som forskønner virkeligheden, er det lykkedes McFælde at lokke og indfange en påfugl. Dette værktøj kan også vise sig at være effektivt, når det skal bruges mod Petronix-redderne.M

18:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Tre unge monsterfans sendes på sommerferie hos deres morfar i Grummebæk. Til børnenes store glæde viser det sig, at byen er et af de meste hjemsøgte steder i verden.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:05  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

VM Håndbold 2023: Chile - Danmark, direkte
VM Håndbold 2023: Chile - Danmark, direkte

21:50  

VM Håndbold 2023: VM studiet
VM Håndbold 2023: VM studiet

22:15  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:35  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang I sæsonens sidste afsnit runder vi Venstre, der rystede ministerposen med Mia Wagner i et forsøg på at narre os til at glemme Traktor Troels og landbrugsinteresserne, de lækkede dokumenter, der viste hvor lidt Danmark er i stand til at forsvare sig selv og COP28 i Dubai, hvor Dan Jørgensen er draget afsted med fortællingen om det foregangsland, vi ikke er. Og så afdækkede en ny rapport problemer med racisme, som regeringen dog fortsat ikke har sat handling bag - men hvad har det med Mette Frederiksen at gøre?

23:05  

Fifteen-Love (5:6)
Fifteen-Love (5:6) Britisk dramaserie fra 2023. Luisa crasher hos Glenns kone, Khalida. Vil Khalida få mistanke om, at Glenn og Luisa har en affære? Samtidig balancerer Glenns forhold til Luca på en knivsæg, netop som Luca har nået fjerde runde i Wimbledon. Steve indser, at han har begået en frygtelig fejltagelse i forhold til Luisa. Han kontakter Justine i håb om at gøre skaden god igen.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz - Julegalla - med juleøl og baglæns sang
Den klassiske musikquiz - Julegalla - med juleøl og baglæns sang Hvornår kunne man første gang stå af i Roskilde? Og hvem har skrevet operaen, Tøflerne? Det er noget af det, Phillip Faber finder ud af, når han fejrer jul med de to vise mænd, Mathias Hammer og Frederik Cilius. Det går ikke stille af sig, når kongelig operasanger Palle Knudsen synger baglæns og når Frederik synger temaet fra tv-serien Fragglerne. Holdene består af Isabella Hübener, Tanja Zapolski, Mathias Kjøller og Allan Gravgaard Madsen. Musikken leveres af DR SymfoniOrkestret.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Sangerinden, som blev skudt
Sangerinden, som blev skudt Britisk dokumentar fra 2022. (My Name Is Happy) "Lige siden jeg var otte-ni år, har jeg drømt om at blive sanger." Som 19-årig når kurdiske Mutlu Kaya finalen i den tyriske version af 'Talent'. Få dage senere bliver hun skudt i hovedet af en stalker. Mod alle odds overlever Mutlu, men med livsændrende skader. Her følger vi hende, mens hun kæmper for at genvinde sit helbred, sin sangstemme og kæmper imod kvindevold i Tyrkiet.

23:40  

Mord mellem Øst og Vest (1:6)
Mord mellem Øst og Vest (1:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Berlin, 1991. Muren er faldet, og den nystiftede efterforskningsenhed for regerings- og foreningskriminalitet begynder sit arbejde. Nu skal Vest og Øst efterforske sammen - i skikkelse af kommissær Peter Simon fra Vesttyskland og hans kollega fra den østberlinske drabsafdeling, Karo Schubert. Det giver nye udfordringer for dem begge.

TVR
DR1

00:00  

Guilt (3:4)
Guilt (3:4) Britisk thrillerserie fra 2019. Det spirende forhold mellem Jake og Angie er løbet ind i problemer. Jake håber, de har en fremtid sammen. Men kan de leve af hans pladebutik, når det er Max, der har styr på regnskaberne? Jake beslutter at overtage butikkens bogholderi. Dermed stikker han hånden i en hvepserede. Der er nemlig visse ting, Max ikke har fortalt ham. Ting, der involverer nogle meget ubehagelige typer.

00:50  

Titanic
Titanic Amerikansk Oscarbelønnet romantisk drama fra 1997. I april 1912 stævner den enorme luksusliner Titanic ud på sin skæbnesvangre jomfrurejse. Ombord forelsker den 17-årige overklassepige Rose sig i den fattige, fandenivoldske Jack, der har vundet sin billet i et spil kort. Ingen af dem aner, at 'skibet der ikke kan synke' har kurs mod katastrofen. James Camerons episke drama gjorde Leonardo DiCaprio og Kate Winslet til superstjerner og modtog hele 11 Oscars - deriblandt priserne for bedste film og instruktion. Medvirkende: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane m.fl. Instruktion: James Cameron.

DR2

00:35  

Mord mellem Øst og Vest (2:6)
Mord mellem Øst og Vest (2:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Måtte Trockland dø, fordi han kom på sporet af ulovlige våbenhandler? Simon og Karo Schubert erfarer, at Karos mor havde en affære med Trockland. Simon føler sig overvældet af sin kollegas personlige forviklinger og ønsker ikke længere at arbejde sammen med hende. Og snart gør Karo tilmed endnu en opdagelse.

01:25  

Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (3:3) Bombemanden
Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (3:3) Bombemanden Britisk dokumentarserie fra 2023. (Murder in the Pacific) To mistænkte er i politiets varetægt, men det newzealandske politi er ved at løbe tør for tid og spor. Kan de finde frem til de mænd, der anbragte bomberne? Den franske regering nægter at være involveret, men et par franske journalister har højtplacerede kilder. Det lykkes dem at afsløre gerningsmændenes identitet. Og det viser sig, at gerningsmændene og miljøaktivisterne har noget til fælles.

02:10  

Colosseums blodige historie (5:8)
Colosseums blodige historie (5:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) I Colosseum er offentlige henrettelser af forbrydere almindelige. Men under kejser Trajans lege i 107 e.Kr. skal en helt speciel fange henrettes. Biskop Ignatius af Antiochia er blevet arresteret og sendt til Rom. Han er en del af en voksende undergrundsreligion, der truer de romerske traditioner: kristendommen. Vil henrettelsen af Ignatius standse den nye religion eller forvandle biskoppen til en martyr? Uegnet for børn.

02:55  

Kvinderne, der overlevede Ravensbrück
Kvinderne, der overlevede Ravensbrück Fransk dokumentar fra 2021. (Women of Ravensbrück) Slavearbejde, tortur og medicinske eksperimenter. I 1938 opførte naziregimet den største koncentrationslejr for kvinder, Ravensbrück. Mellem 130.000 og 145.000 kvinder og børn blev deporteret til lejren, hvor 92.000 omkom. Hvem var kvinderne, der blev deporteret til Ravensbrück? Og hvilke traumatiske oplevelser måtte de overvinde? Her fortæller de sidste overlevende fra Ravensbrück historien om udryddelseslejren.

03:55  

The Return
The Return Dansk film, 2018. To dansk-koreanske adoptivbørn vender for første gang tilbage til Korea. Karoline og Thomas bliver ved mødet med deres moderland hvirvlet ind i en storm af følelser, der tvinger dem begge til både at tvivle på og konfronteres med deres egne skæbner og identiteter. THE RETURN opererer inden for hybrid-genren og er delvist baseret på instruktørens, Malene Chois, egne erfaringer samt andre adopteredes historier, som Malene fik indblik i under indspilningen af filmen i Seoul.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, BILLUM.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1203090105