Billum
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 21. august 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 21. august 2022

DR1

05:30  

Alene i vildmarken II (6:8)
Alene i vildmarken II (6:8) De resterende deltagere kæmper nu hver deres kamp for at blive i konkurrencen. Kulden er ved at slå nogen hjem, mens sult og ensomhed er den helt store modstander for andre. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

06:15  

Alene i vildmarken II (7:8)
Alene i vildmarken II (7:8) En voldsom storm rammer området, og de tilbageværende deltagere kæmper nu lige så meget mod de ydre omstændigheder som deres egne indre dæmoner. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

07:00  

Min sang til Danmark - Anne Linnet, Andreas Odbjerg og Stine Bramsen
Min sang til Danmark - Anne Linnet, Andreas Odbjerg og Stine Bramsen Nu tager en række af vores største musikere landet rundt for at søge inspiration til at skrive 15 helt nye og anderledes Danmarkssange. Anne Linnet tager os med ud at rejse med skoleskibet Georg Stage. Andreas Odbjerg søger til Odense tilbage til sin barndoms teaterskole, mens den tidligere forsanger i Alphabeat Stine Bramsen er på rundtur i Ry ved Silkeborg for at opfriske minderne om ungdomsårene i den danske provinsby. Vært: Phillip Faber.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Unge Morse V (6:6)
Unge Morse V (6:6) Engelsk krimi fra 2018. (Endeavour) Morse og Shirley Trewlove må spille ægtemand og hustru, da de sendes undercover på en kostskole. En lærer er sporløst forsvundet, men det er sin sag at komme til bunds i skolens mange hemmeligheder. Samtidig får Morse og hans kolleger en trist besked - deres station skal nedlægges. Inden det kommer så vidt, er Thursday fast besluttet på at opklare sagen om de brutale mord i Oxfords underverden. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

08:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet (5)
Ramasjang Mysteriet (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:10  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20)

06:15  

Bamselægen - Armen (15)
Bamselægen - Armen (15) Bamsen Plet har været uheldig og er faldet direkte ned på sin ene arm. Armen gør nu rigtig ondt, så Leo er taget med Plet ind til Bamselægen Sandra. Leo hopper i en lægekittel for at assistere Sandra, og på Plets røntgenbillede ligner det, at Leo måske også skal have operationstøj på for at gøre Plet rask igen. Men inden da banker Professor Allan på. Han har et eksperiment, der kræver at Leo og han skal af med sko og strømper. Gad vide hvad fødderne har med ondt i armen at gøre, og hvad der egentligt er galt med bamsen Plets arm?

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (39)
Hey Duggee (39)

06:55  

Det store Ramasjang Mysterie (4)
Det store Ramasjang Mysterie (4) Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:18  

Simon II
Simon II

07:25  

Bluey
Bluey Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Emil og grisepjokket
Emil og grisepjokket Emil er en klog dreng. Da han kommer til auktion, bruger han sine sparepenge til mange nyttige ting. Og han hjælper Line, da hun får tandpine. Men selv er han mest glad, da han får en gris. Manuskript: Astrid Lindgren. Medvirkende: Jan Ohlsson, Lena Wisborg, Allan Edwall, Emy Storm, Björn Gustafson, Maud Hansson. Instruktion: Olle Hellbom. Svensk/tysk film fra 1972.

 
DR1

09:45  

Ren teknologi: Mere grøn strøm, tak!
Ren teknologi: Mere grøn strøm, tak! I Danmark kan vi godt lide at prale med, at vi har den grønne førertrøje stukket helt ned i bukserne. Men hvis vi tager klimaklaphatten af, så kræver fremtiden langt mere grøn strøm end vi har i dag. Især på verdensplan. Har vi teknologierne klar og kan vi nå at bygge nok af det?

10:00  

Til gudstjeneste i Frikirkerne
Til gudstjeneste i Frikirkerne Hvad er en frikirke egentligt? Det har tv-gudstjenestens nye vært Sofie Østergaard sat sig for at undersøge. Derfor har hun inviteret generalsekretær for FrikirkeNet Mikael Wandt Laursen med til gudstjeneste hos Vineyard. Den bornholmske præst Helle Rønne Samuelsen har sammensat en Vineyard fusionsgudstjeneste, og inviterer menigheden og dig der hjemme indenfor til en ganske særlig gudstjeneste.

11:25  

European Championships: Landevejscykling (k), direkte
European Championships: Landevejscykling (k), direkte Et stærkt felt kæmper om at blive den næste mester i landevejscykling ved European Championships i München. Kommentatorer: Emil Schiønning og Amalie Winther Olsen

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Kriminalfotograferne (4:6)
Kriminalfotograferne (4:6) Mord og selvmord var nogle af de historier, der solgte flest formiddagsaviser i 1980'erne og 90'erne. Men hvor gik grænsen for, hvilke billeder man kunne bringe i bladene? Hvornår var fotografen gået for tæt på? Det har den tideligere kriminalfotograf Søren Weiss sat sig for at undersøge. Ekstra Blads fotografen Gert Jensen var tilstede da en sindsforvirret mand forsøger at tage sit eget liv, ved at kaste sig ud fra et vindue på fjerde sal. Gert modtog prisen for årets bedste fotoserie, for de dramatiske billeder fra selvmordsforsøget.

09:30  

Store danskere: Bodil Udsen
Store danskere: Bodil Udsen Bodil Udsen var en af vores største skuespillerinder. En sand diva. Hun spillede de største kvindelige karakterroller på landets scener. Og danskerne elskede hende som Emma i Rottehullet. Men kampen for succes var lang og hård. Først blev hun smidt ud af den kongelige teaterskole for sin egenrådighed, og siden ville ingen tage hende seriøst som skuespillerinde. Hun var hun frygtet af kollegaer for sit vilde temperament og hårde tone. Men Bodil var ligeglad, hun elskede sit publikum og trods personlige tragedier blev hun stående på scenen til det sidste.

09:30  

Guldkorn 1980'erne: 1985
Guldkorn 1980'erne: 1985 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1985.

09:50  

Jagten på stilheden
Jagten på stilheden Dansk reportage fra 2018 Det larmer, bipper og dutter overalt, hvor vi færdes, og mange mener, de bliver syge af det. Læge Charlotte Bøving undersøger hvad det støjende samfund betyder for vores sundhed, og går på jagt efter stilheden. Charlotte Bøving skal blandt andet med på et stilheds-kursus, hvor man ikke må tale til hinanden i to dage. Vi besøger Nordeuropas mest stille rum og møder forfatteren Peter Høeg, der har forladt storbyen i jagten på stilheden. Sendt første gang 24.03.2018

10:55  

European Championships: Kano og kajak, direkte
European Championships: Kano og kajak, direkte Der er garanti for høj fart og store overarme, når den næste mester skal kåres ved European Championships. Følg konkurrencerne direkte fra München. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Rasmus Alsbæk

TVR

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:35  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

10:50  

Kasper og Sofie II (2)
Kasper og Sofie II (2) Sofie mister sin første tand, og hun er ellevild, da tandfeen kommer. Maria tager Sofie med til tandlægen. Kasper og Løveungen tager med for at støtte. Tandlægen kan se, at Sofie har været lidt doven med tandbørstningen, og han opdager, at der er et hul.

11:05  

Alfons Åberg (4)
Alfons Åberg (4) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:15  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Kragen beslutter at gøre rent i Mor Muhs hus. Men Kragen har en sjov måde at gøre rent på...

11:25  

Pax' jordiske eventyr (3:10)
Pax' jordiske eventyr (3:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax går rundt sammen med ænderne, bliver nappet i rumpen og kører lige ind i en skovtur med Den sure dames elbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:40  

Pax' jordiske eventyr (4:10)
Pax' jordiske eventyr (4:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver reddet fra et tag, hænger ud med små kaotiske jordboere og beskærer en hæk så fint, at en gammel mand begynder at græde. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:55  

Marie og Maria (2:6)
Marie og Maria (2:6)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

European Championships: Landevejscykling (k), direkte
European Championships: Landevejscykling (k), direkte Et stærkt felt kæmper om at blive den næste mester i landevejscykling ved European Championships i München. Kommentatorer: Emil Schiønning og Amalie Winther Olsen

DR2

14:35  

European Championships: Bordtennis (k), finale, direkte
European Championships: Bordtennis (k), finale, direkte Der er garanti for højt tempo og drabelige dueller, når bordtennisturneringen ved European Championships i München skal finde en vinder.

TVR

12:10  

Rabalder
Rabalder Therese har et godt øje til Kris. Gruppen tager ham med sig på telttur, og jalousien begynder at rumle hos Jonas. Da uvejret kommer ind fra havet, bliver teltturen langt mere uhyggelig, end børnene havde regnet med.

12:20  

Flaskepost fra Stillehavet (2)
Flaskepost fra Stillehavet (2)

12:35  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:10  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:46  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

13:55  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:28  

F for Får VI
F for Får VI

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

14:50  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

DR1

15:00  

Ren teknologi: Farvel til benzin
Ren teknologi: Farvel til benzin Fremtidens brændstof bliver ikke suget op fra undergrunden. Den bliver suget ud af luften. Med grøn strøm kan vi blande de ressourcer, vi har mange af og skabe CO2-fri brændstof til vores fly og skibe. Men er det realistisk?

15:00  

Guld i Købstæderne - En hurtig handel
Guld i Købstæderne - En hurtig handel

15:15  

Orkestret (8:10)
Orkestret (8:10) Dansk dramaserie fra 2022. Daniel Mablewood præsenteres som ny chefdirigent og hans disciplinære tilgang er ikke til at tage fejl af. Bo snyder Simon, så Simon kommer for sent og bliver upopulær hos Mablewood. Det glæder både Bo og Jeppe, men ledelsen holder hånden over den populære Simon. Tobias´ forældre er gået fra hinanden og Tobias' mor inviterer Jeppe hjem til en snak om børnene. Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Lise Baastrup, Ina-Miriam Rosenbaum m.fl. Manuskript: Mikkel Munch-Fals og Søren Felbo. Instruktion: Mikkel Munch-Fals. Idé: Adam Price. Fotograf: Niels Buchholzer. Scenografer: Mina Lejbølle, Anne Oddershede. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: SAM Productions for DR.

15:45  

Skattejagt på museet (1:6)
Skattejagt på museet (1:6) Frederik Cilius og Philip Faber er tilbage på skattejagt - denne gang på M/S Museet for Søfart. Jagten går fra en lagerbygning i Helsingør til toppen af én af de smukkeste kirker i København og undervejs støder de både på beretninger om druknede, der fik pumpet tobaksrøg op bagi, fortællingen om hvordan telekommunikationen kom til Kina og meget, meget mere. Så er spørgsmålet blot: Hvad skal med i den endelige udstilling?

16:45  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (9:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (9:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall bliver ofte anset for at være en afsidesliggende egn, men engang var der en del af dette område, der var et globalt trafikknudepunkt. Denne gang besøger Rick Stein havnen og farvandet omkring Cornwall, der har affødt noget af den mest fantastiske, men også mest foruroligende litteratur som klassikeren 'Fluernes herre'. Og han møder kokken Andi Tuck, der røger 90% af retterne på sin menu over træ.

17:15  

Farvel til Singapore (3:6)
Farvel til Singapore (3:6) Britisk dramaserie fra 2020. (The Singapore Grip) Indbyggerne i Singapore er vågnet op til en ny virkelighed efter japanernes bombeangreb. Walter Blackett er dog ikke sådan at ryste. Han har travlt med at sikre sit firmas fremtid. Det kræver, at det lykkes Joan at forføre Matthew.

DR2

15:20  

European Championships: Kano og kajak
European Championships: Kano og kajak Der er garanti for høj fart og store overarme, når den næste mester skal kåres ved European Championships. Følg konkurrencerne direkte fra München. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Rasmus Alsbæk

16:00  

European Championships: Bordtennis (m), finale
European Championships: Bordtennis (m), finale Der er garanti for højt tempo og drabelige dueller, når bordtennisturneringen ved European Championships i München skal finde en vinder.

16:50  

European Championships: Landevejscykling (k)
European Championships: Landevejscykling (k) Et stærkt felt kæmper om at blive den næste mester i landevejscykling ved European Championships i München. Kommentatorer: Emil Schiønning og Amalie Winther Olsen

17:30  

European Championships: Beachvolley (m), finale, direkte
European Championships: Beachvolley (m), finale, direkte Hvem er stærkest på sandet i München? Følg med når vinderne af European Championships i beachvolley skal findes. Kommentatorer: Mikkel Gøtzsche og Rune Thomsen

TVR

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:59  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol (3)
Paw Patrol (3) Tegnefilm med dansk tale Vovser og kattestrofen + Vovserne redder et tog

17:00  

Marie og Maria (4:6)
Marie og Maria (4:6)

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie (1)
Det store Ramasjang Mysterie (1) Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

17:30  

Babylons stol (3)
Babylons stol (3) Falke vil gerne spille videre på Babylons stol, men Karl Otto er bange for, at de andre vil opdage det, og snart begynder Rosa også at få mistanke. Men bare ét enkelt spil mere er vel okay?

17:40  

Vennerne og det grønne lys (3:20)
Vennerne og det grønne lys (3:20) Vennerne overtaler Hugos far til at gå med over i Anders' hus for at finde ud af, hvad der er sket med Anders og familien. Men pludselig hører de mystiske bankelyde. Er det Anders?

17:50  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (3:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (3:5) Viggo har besluttet sig for at flyve udenfor kortet for at finde blomster. Derud hvor ingen bier har været før. Men udenfor kortet lurer alverdens farer!

17:57  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:00  

Spise med Price - At være eller ægge være
Spise med Price - At være eller ægge være Der er travlhed i hønsegården når James og Adam Price laver fem forskellige fantastiske æggeretter... selvfølgelig med æg fra egne høns. ADVARSEL: I dette program laves flere fantastiske æggeretter (bla. Eggs Benedict" og "Soufflé au Grand Marnier") som på de fleste er stærkt vanedannende.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Anne og Anders i Norden - Færøerne
Anne og Anders i Norden - Færøerne Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse. I første program besøger Anne og Anders Færøerne. Her midt ude i Nordatlanten er forladt udkant blevet til hip forkant og traditionerne noget, som både kan lugtes og smages.

20:00  

Vores grønne planet (1:5)
Vores grønne planet (1:5) BBC-naturserie fra 2022. (Green Planet) Planter, store som små, er grundlaget for alt liv - også vores. Vi er afhængige af dem både som mad, men også for at kunne trække vejret. Jordens planter lever et fantastisk liv. Men det er først nu ved hjælp af banebrydende teknologi, at vi kan udforske deres liv, hemmeligheder, overraskende adfærd og smukke, men også udfordrende levesteder. Tag med til troperne: Det frodigste sted i verden, men også det sted, hvor konkurrencen er hårdest.

DR2

19:00  

European Championships: Atletik, direkte
European Championships: Atletik, direkte Så er det sidste aften ved EM i atletik, der afvikles i München som en del af European Championships 2022. Der er både semifinaler og finaler på kvindernes 100 meter hækkeløb, med god mulighed for dansk deltagelse. Det samme er tilfældet i de afsluttende stafetfinaler på 4x100 meter, hvor Danmark er med til EM både hos mændene og kvinderne. Inden vi siger farvel til EM, skal der også deles medaljer ud i mændenes 800 meter, 10000 meter og spydkast samt i kvindernes højdespring. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

18:44  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

18:44  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:44  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:30  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Mimikergalskab + Besat af orme

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:32  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Tobias Hansen

22:05  

Sherwood (1:6)
Sherwood (1:6) Britisk krimiserie fra 2022. I en lille tidligere mineby slikker man stadig sårene efter den store minestrejke for 30 år siden. Men der bliver rippet op i fortiden, da der ud af det blå sker et chokerende mord - begået med en armbrøst. Den lokale kriminalinspektør Ian St Clair får til opgave at efterforske sagen, der truer med at få gammelt nag til at bryde ud i lys lue.

23:05  

Maria Wern: Sort sommerfugl (2:2)
Maria Wern: Sort sommerfugl (2:2) Svensk krimi-miniserie fra 2011. (Maria Wern: Svart fjäril) Tre gange har en morder slået til. Et spiritistisk medium, en pensioneret psykolog og en frivillig hos SOS-Børnebyerne er blevet kvalt, overhældt med petroleum og brændt. Mens Maria Wern jager morderen, bliver hendes kollega Arvidssons loyalitet for alvor sat på prøve. Maria Wern: Eva Röse. Thomas Hartman: Allan Svensson. Arvidsson: Peter Perski. Instruktion: Charlotte Berlin og Leif Lindblom.

23:50  

Mordene i Brokenwood II (2:4)
Mordene i Brokenwood II (2:4) Newzealandsk krimiserie fra 2015. (The Brokenwood Mysteries) Der er noget råddent i Brokenwood by. En ung skuespiller falder død om efter en opførelse af 'Hamlet'. Det står hurtigt klart om, at den unge mand er blevet forgivet. Nu er det op til kommissær Mike Shepherd at finde ud af hvorfor - og af hvem.

DR2

21:30  

Kunstnerkolonien på Sydfyn (5:8)
Kunstnerkolonien på Sydfyn (5:8) Den sydfynske natur er nået ind under huden på kunstnerne. Adam drager ind i skoven og for at lave en kjole af mos til sin performance, mens Eske cykler til Svanninge Bakker for at male det danske landskabet for første gang i sit liv.

22:00  

Er der en arkitekt til stede? - Københavns fantasiløse højhus
Er der en arkitekt til stede? - Københavns fantasiløse højhus I København har det højeste boligtårn i nyere tid skabt et ramaskrig. For midt på Carlsbergs gamle bryggerigrund har Bohrs Tårn rejst sig med sine 100 meter. Ane Cortzen undersøger, hvorfor det her tårn - som kan ses i hele hovedstaden - har fået så lidt arkitekturkærlighed.

23:00  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 4:6 - Nå, men er I klar på, vi lige laver en mus
Fantino og Bonde på Dansktoppen 4:6 - Nå, men er I klar på, vi lige laver en mus Sangen "Vi Kan Godt Li' Bajer" er færdig, men Maria og Christian er slet ikke færdige. Der er lang vej før de står på scenen i danseteltet på Sindal Marked. Nu gælder det en musikvideo, som næsten blinde Lennart fra Fede Finn og Funny Boyz intuitivt instruerer. Ud af det blå, mens den islandske sanger Gully Hanna underviser dem i at synge ty-de-ligt, får Maria et nærved-nervøst sammenbrud. Med Christians hjælp får hun tørret øjnene, så dansktoplegenden Richard Ragnvald kan give dem en smagsprøve på at optræde live med nummeret foran et mindre publikum.

23:30  

Vidunderlige græske øer (4:6)
Vidunderlige græske øer (4:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Sporaderne kaldes paradisøerne og er berømte for deres pinjelunde og strande. De ligger tæt på det græske fastland og består af 24 fredfyldte øer, som rækker ud i Det Ægæiske Hav. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse til to af de fire beboede øer. Skopelos, som turisterne ikke rigtig har opdaget, selvom øen blev brugt som kulisse til filmen "Mamma Mia!" og Skiathos, der byder på 60 paradisiske strande og lokale hemmeligheder.

23:50  

Countrymusikkens historie (1:9) - Begyndelsen 1933
Countrymusikkens historie (1:9) - Begyndelsen 1933 Amerikansk dokumentar fra 2019. (Country Music) Engang blev det kaldt hillbilly-musik og hørte til i de amerikanske sydstater. Men med grammofonen og radioen spredte musikken sig - og med kunstnere som The Carter Family og Jimmy Rogers, fik countrymusikken sine første stjerner. Få countrymusikkens historie - fortalt af mere end 80 countrymusikere og beskrevet med billeder og film, hvor mange aldrig tidligere har været offentliggjort.

TVR
DR1

01:20  

Insurgent
Insurgent Amerikansk actionthriller fra 2015. I et futuristisk og dystopisk Chicago er teenagerne Tris og Four på flugt fra Jeanine, den magthungrende leder af Intelligentsia-fraktionen. Efter Tris' familie og venner er blevet brutalt dræbt, plages hun af skyldfølelse. I et kapløb mod tiden prøver hun at afdække sine forældres hemmelighed - årsagen til, at Jeanine vil gøre alt for at fange Tris. Medvirkende: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, m.fl. Instruktion: Robert Schwentke.

03:10  

Nak & Æd - En bæver i Norge
Nak & Æd - En bæver i Norge Vinteren er ved at være forbi i Norge. Og det er nu, at bæveren kommer frem fra sit bo. Det vil Jørgen og Nikolaj udnytte til endeligt at få ram på en europæisk bæver. De ved fra tidligere, at bæverjagt kræver den største tålmodighed og ro for, at det skal lykkes. Så det er ikke bare lige, når kokken har trang til både at ryge og hoste under jagten. Fascinationen af det pelsklædte dyr er i det hele taget stor - for også når der skal bygges lejr, går de to venner i bæverens fodspor.

DR2

00:40  

Countrymusikkens historie (2:9) - Nashville 1933-1945
Countrymusikkens historie (2:9) - Nashville 1933-1945 Amerikansk dokumentar fra 2019. (Country Music) Countrymusikken stortrives under den store depression og under 2. verdenskrig. Bob Wills skaber Texas Swing ud fra jazzens Big Band-lyd, og trods en skilsmisse leverer The Carter Family stadig sange, der ender som klassikere. Og Nashville markerer sig som centrum for den voksende countrymusik industri. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

01:35  

Monarkiets myter (6:6)
Monarkiets myter (6:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Vi tror, vi kender historien om Den Russiske Revolution. I oktober 1917 lykkedes det bolsjevikkerne at fjerne zaren fra magten, og kommunismen blev født. Men er det hele sandheden? Historiker Lucy Worsley afslører, at det i virkeligheden var en gruppe kvindelige arbejdere, der kickstartede folkeoprøret allerede i februar 1917 - og hvordan det er blevet bagatelliseret i historiebøger og film.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, BILLUM.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0819104833