Billum
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 9. august 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 9. august 2020

DR1

00:35  

Mordene i Brokenwood IV (2:4)
Mordene i Brokenwood IV (2:4) En pil tager livet af ejeren af Brokenwoods historiske landsby. Er det et tilfælde, at hendes søster er en dygtig bueskytte? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

02:05  

Lewis: Skolekammerater
Lewis: Skolekammerater Lewis er ikke helt tilfreds, da han får til opgave at beskytte en tidligere hacker, der nu er en fejret bestsellerforfatter. Nicky Turnbull er blevet inviteret til at holde tale ved Oxfords studenterforening. Han har modtaget trusler på livet, men det er en af de studerende, der findes myrdet. Turnbull indrømmer, at truslerne var et pr-trick - men snart bliver også han myrdet. Sagen bringer Lewis ansigt til ansigt med en gammel flamme, men kan han stole på hende? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Nicky Turnbull: Owen Teale. Instruktion: Sarah Harding.

03:45  

Hammerslag 2018 (6)
Hammerslag 2018 (6) Hammerslag tager i aften på tur rundt i nogle af Danmarks dyreste postnumre i Nordsjælland. Det betyder også, at hold Øst og Vest skal have gang i den helt store lommeregner, når de besøger tre forskellige villaer i området nord for København. Mæglerne kommer på overarbejde, da de bliver præsenteret for en bolig med egen mose i baghaven i Vangede. I Vedbæk skal der sættes pris på en Strandvejsvilla med kig til sø i haven, og i Gentofte åbner vi dørene til en villa, der virkelig begejstrer mæglerne. Vært: Christian Degn

04:30  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Nykøbing på Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter og arvestykker. Bl.a. kigger de nærmere på to gamle kinesiske Buddhaer fra Ming-dynastiet og en sølvskål, der viser sig at være noget helt andet end først antaget. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager cyklen ud til nogle af byens seværdigheder. Bl.a. får vi forklaringen på, hvorfor den russiske præsident Putin har førsteret til at købe et bestemt hus i Nykøbing. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder opkøberne hinanden op i kampen om at få en baby støbt i bronze med hjem, og et helt unikt sølvkaffestel fra Georg Jensen.

05:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Dage i haven (3:9)
Dage i haven (3:9) Gartneren John Taylor bygger en kompostbeholder fra grunden, holdet sår spiselige ting, og Pernillla Månsson Colt hjælper søstrene på det nærliggende kloster med at plante et smukt bed. Kokken Tareq Taylor bygger et udekøkken med et vældigt specielt ildsted, der minder om en jetmotor.

06:35  

Alene i vildmarken USA III (6:12)
Alene i vildmarken USA III (6:12) Patagonoens barske natur begynder for alvor at vise tænder i dette afsnit af det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Nu skal det vise sig, om deltagernes hjemmelavede huler og hytter holder vind og vejr ude. Samtidig begynder ensomheden så småt at melde sig. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

07:15  

Alene i vildmarken USA III (7:12)
Alene i vildmarken USA III (7:12) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur, hvor 7 mand er tilbage. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:55  

Bøger, der gør en forskel: Jacob Skyggebjergs "Der går min
Bøger, der gør en forskel: Jacob Skyggebjergs "Der går min Folkeskolen er omdrejningspunkt i Jacob Skyggebjergs roman "Der går min klasselærer", hvor skolelæreren Erling bøvler med både følelsesliv og lærergerning i en jysk provinsby i starten af 00'erne. Men hvorfor er skolegården ideel som arena for en roman om følelsesmæssig apati, livsfarlig mobning og en stillestående provinsby? Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:30  

Kultur i farezonen - Skateboard i Captown
Kultur i farezonen - Skateboard i Captown Dokumentarfilm om mennesker over hele verden, som risikerer liv og frihed for sin kunst og kultur. Enwin Gelant er 15 år og er vokset op i et af Cape Towns slum kvarterer, hvor arbejdsløshed, kriminalitet og stofmisbrug er en del af hverdagen. Men håbet har han fundet i skateboard kulturen. Han vil nu deltage i en af verdens største skatebord konkurrencer

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (19)
Søpapegøjernes ø II (19)

05:15  

Inui (3)
Inui (3)

05:20  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det?

06:00  

Rasmus Klump (18)
Rasmus Klump (18)

06:20  

Bamselægen - Tisser om natten (12)
Bamselægen - Tisser om natten (12) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Ines og bamsen Vera. Ines har taget en urinprøve med til Bamselægen, fordi bamsen Vera tisser i sengen. Det har stået på længe, så Ines er bekymret for, at det kan være noget alvorligt. Sammen undersøger Ines og Sandra Vera. Professor Allan kigger også forbi og han ved en masse om tis og blæren. Kig med og se, om Sandra og Ines finder ud af, hvorfor det er, at bamsen Vera tisser om natten.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (49)
Gurli Gris II (49) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (50)
Gurli Gris II (50) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensang med Ramasjang | Martin Brygmann og Sus
Morgensang med Ramasjang | Martin Brygmann og Sus Der er amoriner i luften her til morgen, for Sus fra Ramajetterne har mødt en ny fyr, og han har store brune øjne! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Albert
Albert Kalleby er verdens mindste og hyggeligste by, men da Albert bliver født er freden forbi. Han kommer for skade at vælte byens vartegn, statuen af ballonskipper Leopoldus, og kommer på kant med byens indbyggere i almindelighed. Det går imidlertid op for Albert at der er en større verden udenfor Kalleby, og han beslutter sig for at opsøge eventyret. Albert vil være ballonskipper, han vil gøre sin mor og far stolte og vende hjem til Kalleby i triumf. Baseret på "Albert" af Ole Lund Kirkegaard Stemmer: Alfred Larsen, Thomas Bo Larsen, Bodil Jørgensen, Kurt Ravn, Lars Ranthe m.fl. Manuskript og instruktion: Karsten Kiilerich. Fotograf: Niels Grønlykke. Scenograf: Sten Mesterton. Musik: Bent Fabricius-Bjerre, Frans Bak. Produktion: M&M Productions i samarbejde med bl.a. DR.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (3)
Vidundervovsen Vaffel (3) Farvel, Vaffel?

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang | Martin og Frida Brygmann
Morgensang med Ramasjang | Martin og Frida Brygmann Kom med ud i det blå, når Martin og Frida Brygmann synger dagen i gang i selskab med Finn Falck og Øvst. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Taggart: Skeletter
Taggart: Skeletter En nedlagt kulmine ved den lille by Garsden skal bruges som museum. Den gamle mineskakt skal være museets hovedattraktion, men da den bliver genåbnet, kommer to skeletter for dagens lys. De bliver identificeret som et gældsramt ægtepar, der forsvandt i 1984. Hvem slog dem ihjel? Mens Taggart-holdet forsøger at finde svaret, ripper sagen op i gamle sår i det tidligere minesamfund. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Morag Fullarton.

10:55  

Jorden set fra rummet (1:4)
Jorden set fra rummet (1:4) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før - fra dyrelivet til de skiftende vejrforhold. Og hør, hvordan Moder Jord har det?

11:55  

Dyreungernes første skridt (1:3)
Dyreungernes første skridt (1:3) De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I første afsnit ser vi på dyrearternes enebørn og den enorme energi og tid, som forældrene ofrer for at lære deres unge at overleve. Fra elefanter, der først er helt selvstændige, når de er 12 år, til aber, der skal lære at svinge i lianerne.

DR2

09:00  

Besat af kunstneriske tæpper
Besat af kunstneriske tæpper Mette Rode Sundstrøm har tapetseret sit gulv med farverige og kostbare tæpper, som hun selv betragter som kunstværker. For hvorfor beklæde gulvet med et gråt, kradsende bomuldstæppe, når man kan have et grønt silketæppe med en knurrende leopard? Vært Trine Ross lader fingrene løbe henover eventyrlige silketæpper og tager med Mette Rode Sundstrøm på jagt efter en arvtager for stuens tyndslidte Kelim-tæppe. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Lasse Lindhardt Jensen Sendt første gang 02.12.14

09:30  

Den svære kunst (5:6)
Den svære kunst (5:6) Thomas har en del fordomme om performancekunst, og dem vil han gerne se, om han kan få gjort til skamme, inden han opsøger performancekunstneren Tori Wrånes. Derfor melder han sig til et kursus, og her finder han noget, han vil have med sig resten af livet.

10:00  

Dansk skyskraber i New York - Det færdige byggeri
Dansk skyskraber i New York - Det færdige byggeri Dansk dokumentar fra 2017 I fjerde og sidste del af dokumentaren om Bjarke Ingels New York eventyr, ser man det færdige byggeri ude og inde. Man hører Bjarke fortælle om, hvad der har overrasket og hvad der piner ham mest ved processen. David Brown fortæller bl.a. om de overvejelser, der er gjort med hensyn til valg af materialer og gennemgår husets fællesrum, hvor man også ser en typisk lejlighed. Landskabsarkitekten Laura Starr viser rundt i den færdige nyplantede gårdhave, og nogle af de første indflyttere beretter om, hvordan det er at bo i en bygning med egen gårdhave midt på Manhattan. Endvidere annonceres det, at VIA 57 er kåret som Manhattans, Amerikas og verdens bedste skyskraber. Sendt først gang 04.05.2017

10:30  

Grønlandske Boligdrømme (1:4)
Grønlandske Boligdrømme (1:4) Midt i det gamle Nuuk bor en moderne grønlandsk familie. De har netop istandsat deres hus og kombineret den rene nordiske minimalisme med en stærk grønlandsk sjæl. Her må børnene både kravle på væggene og hoppe i møblerne. Tupaarnaq Bernth-Andersen er jordemor og hendes mand, Simon Bernth-Andersen er læge. De har tre børn, og de bor på en af Nuuks bedste adresser, på toppen af havskrænten, med udsigt mod vest over Godthåbsfjorden. Sendt første gang 30.11.2017

11:00  

Smukfest 2020 LIVE på DR2
Smukfest 2020 LIVE på DR2 Smukfest 2020, som du ikke har fået den før og aldrig vil få den igen. Årets Smukfest er aflyst, men nu får du mulighed for at få lidt af stemningen og møde nogle af de bedste danske artister, der skulle have spillet på årets festival. Slå dit telt op i stuen, find dåsemakrellen og ølbongen frem og se med når DR2 sender live fra en helt alternativ udgave af festivalen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (5)
Flaskepost fra Stillehavet (5)

09:20  

Min lille hund Mester (8)
Min lille hund Mester (8) Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på.

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (47)
Didrik Drage (47)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (15)
Junglebogen (15)

10:30  

Kasper og Sofie II (7)
Kasper og Sofie II (7) Hjemme hos Kasper er der kaos over alt. Harald siger, at nok er nok: Lørdag er vaskedag! Kasper kan ikke lide, at de skal bruge en hel lørdag på at vaske. Sofie siger, at det kan være sjovt. Hun skal hjælpe dem. Kasper og Sofie får hjælp af Løveungen og Frøken Kanin, mens de konkurrerer om at blive først færdig med deres opgaver.

10:45  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

10:55  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:10  

Sprinter Galore IV - Strand (7)
Sprinter Galore IV - Strand (7) Sprinter lander sit rumskib på en strand for at hjælpe en lille dreng fri, som er gravet ned i sandet - men nu gider de store drenge ikke lege med ham. Var der måske noget andet, Sprinter hellere skulle hjælpe med?

11:25  

Nana (3:6)
Nana (3:6) Kunne Nanas far have fået arbejde, hvis ikke hendes viskelæder havde lugtet af appelsin? Hvor kommer de fire æggemadder fra? Hvem skal udstoppe fisken, og hvorfor er det lige meget, hvad mælken koster i Farum, når den ene appelsin er rådden, og Nanas far blev kattekonge, men ikke populær? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Christians mor: Litten Hansen. Inspektør: Arne Hansen. Orlas far: Claus Nissen. Hr.Jørgensen: Geert Vindahl. En anden far: Jarl Forsman. m.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi kan føle musik med fingrene? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en odder og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Odderen Odin at føle sig frem til fisk i søen.

DR1

12:40  

I olympisk praktik som Jeanette Ottesen
I olympisk praktik som Jeanette Ottesen Jeanette Ottesen får besøg af Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, der skal i lære hos svømmeren. Den danske OL-bronzevinder fra Rio i 2016 i 4 x 100 meter medley forsøger at balancere karriere og familieliv, alt imens at tingene skal gøres på hendes måde. Men kan en tidligere bryder og en tidligere håndboldspiller lære at begå sig som olympiske svømmere? Alt var klart og taskerne pakket til verdens største sportsbegivenhed. Men så blev OL i Tokyo aflyst, og en sommer på sofaen med sport på TV ad libitum blev afløst af sports-abstinenser hos danske fans. Derfor besøger de to tidligere OL-medaljevindere, Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, seks af de største danske medaljehåb. Målet er at blive klogere på atleterne og dykke helt ned i deres sportsgrene, for Mark og Rikke er ikke kun selv atleter, de er også fans.

13:10  

Mesterlære - skuespil med Paprika Steen (6:6)
Mesterlære - skuespil med Paprika Steen (6:6) Med tre Robert Priser og fire Bodil Priser har Paprika mere end én gang slået sit navn fast på den danske skuespil scene. Nu viser hun lidt af magien bag alle hendes roller. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Tim Christensen, Naja Munthe & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

13:40  

Fede forhold (6:6)
Fede forhold (6:6) For 7 måneder siden var Isabel og Tina ved at gå fra hinanden. Mens kiloene er blevet færre, er kærligheden vokset, og nu planlægger Isabel at fri til sin kæreste. Rikke var mere tiltrukket af en burger, end af sin mand, da eksperimentet startede. Nu skal hun igen igennem testen, der vil vise om det er Michael eller junkfood, der får hendes hjerte til at banke. Thomas kom hurtigt i mål med sit vægttab, mens hans kone, Tina, har måttet kæmpe for hvert kilo. Nu venter den sidste vejning, og Tina sætter slutspurten ind.

14:10  

80 dage til sommerhus
80 dage til sommerhus

14:40  

Guld til Danmark - Mads og Rasmus' OL-triumf (2:3)
Guld til Danmark - Mads og Rasmus' OL-triumf (2:3) OL i London 2012. Det er tredje gang roerne Mads Rasmussen og Rasmus Quist er til OL. De har aldrig prøvet at stå øverst på podiet med guldmedaljen om halsen, men denne gang skal det lykkes. På det olympiske rostadion følger begge roers familier kampen for at opfylde en årelang drøm om den største triumf.

DR2

12:30  

Rick Steins vej til Mexico (2:7)
Rick Steins vej til Mexico (2:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick fortsætter rejsen langs kysten udødeliggjort af forfattere som John Steinbeck til drømmebyen Los Angeles, hvor filmkoryfæer som Chaplin nød lammenyrer med bacon til deres martini, mens nutidens stjerner foretrækker salat. Men i San Diego får han sit livs bedste fiskechili, tilberedt af en lokal fiskehandler.

13:30  

Vejen er lang - Rødstrømper og Blåstrømper (1:4)
Vejen er lang - Rødstrømper og Blåstrømper (1:4) I april 1970 starter Danmarks 2. kvindebevægelse med en rødstrømpe-demonstration ned af Strøget i København. Det bliver starten på en stribe aktioner. Bl.a. den første Femø-lejr, der bliver en livsændrende oplevelse for mange. Sideløbende oplever vi i tilbageblik den 1. kvindebevægelse. For 100 år siden førte kvinder en 45 år lang kamp for retten til at stemme og dermed bestemme over sig selv. En af de medvirkende, nydanske kvinder sammenligner sin nuværende situation med dengang. Instruktør: Mette Knudsen Sendt første gang 07.09.2016

14:00  

Alle hader feminister (1:5)
Alle hader feminister (1:5) Verden går glip af milliarder af kroner, fordi vi ikke kan finde ud af ligestille mænd og kvinder. Faktisk ville vi alle sammen, være meget meget rigere, hvis ikke vi var så bange for feminisme. Komiker Ane Høgsberg går modvilligt i gang med at se på sit eget liv, og nårh ja, resten af verden

14:30  

Miniskørtet og revolutionen
Miniskørtet og revolutionen Dansk dokumentar fra 2016 Lige siden Mary Quant designede miniskørtet i 60'erne har den lille beklædningsgenstand været en symbolsk kampplads. I dokumentaren undersøger vi miniskørtets globale status som både fashion statement, som en opfordring til sex og overfald og som protest symbol og kvindefrigørelse. I 60'erne trak vestlige kvinder i miniskørtet for at gøre oprør mod autoriteter og i dag er Afrika med protestbevægelsen "My dress my choice" spydspids for kampen om miniskørtet og for kvinders frihed og ret til at vælge. Sendt første gang 10.08.2016

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

12:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh har lyst til at prøve rutsjebanen, men er Kragen stærk nok til at hjælpe hende op af trapperne?

12:40  

Rita og Krokodille - Stranden
Rita og Krokodille - Stranden Hvem kan finde flotte sten og fine muslingeskaller på stranden? Rita finder to sten og Krokodille finder ingen. Måske Rita kan dele sine sten med Krokodille? Altså hvis han giver hende noget igen? Men Krokodille har fundet noget der er langt bedre end en sten. Noget han aldrig vil kunne bytte for en sten.

12:45  

Morten Skildpadde II (15)
Morten Skildpadde II (15)

13:10  

Kika og Bob (10)
Kika og Bob (10) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Bageren (6)
Hr. Skægs hotel - Bageren (6) Hr. Skæg får besøg af en ung bager fra Marokko. Hun skal tidligt op og møde på sit nye job, men hun er meget dårlig til at komme op om morgenen. Hun har prøvet alt, så Hr. Skæg må være opfindsom for at finde noget, der kan vække hende.

14:00  

Brillebjørn (11)
Brillebjørn (11) Norsk dramaserie. Ruby har besøg af en snedker, der skal sætte en hylde op i deres stue. Men Ruby synes, snedkeren råber og er lidt skummel.

14:05  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er snemusen levende?

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Der kommer cirkus til byen, og den store tiger bryder ud for at besøge den lille kat Findus, som måske er dens fætter.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (5)
Ridderprinsessen Nella (5)

DR1

15:10  

Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8)
Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8) Rågen skriger fra morgen til aften. Og i Esbjerg er den flyttet ind midt i byen for at bo. Men ikke alle i Esbjerg er vilde med den nye gæst. Derfor beslutter Jørgen og Nikolaj at komme Esbjergenserne til undsætning. De to venner vil regulere rågen, så fred og ro igen kan sænke sig. Men regulering af råge kræver stille vejr. Og det er der sjælden i den vestjyske by ved havet.

16:10  

Vera: Familiebånd
Vera: Familiebånd Liget af den unge Dennis Bayliss skyller i land nær et havdambrug. Dennis havde netop fundet sin biologiske far - dambrugets ejer - men måske var det ikke nogen lykkelig genforening. Vera forsøger at komme til bunds i sagen.

17:40  

Revy på afstand (6:6)
Revy på afstand (6:6) Det populære skuespiller hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. Og sæsonafslutningen byder blandt andet på sommerens støttesang for en overset gruppe, der ingen hjælpepakker har fået. Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Carsten Svendsen og Mille Lehfeldt

DR2

15:30  

Da Danmark blev flettet sammen (1:4)
Da Danmark blev flettet sammen (1:4) Find den nostalgiske kikkert frem og rejs med, når vi følger i sporene på alle tiders dansk transporthistorie. Den ligger lige udenfor vinduet og er altid et stop værd. Vi begynder med kanaler og havne, der i generationer har spillet en nøglerolle for mobilitet og industrialisering.

16:00  

Kongens tale
Kongens tale Den sande og inspirerende historie om prins Albert, den senere kong George VI's kamp for at overvinde sin frygtelige stammen. Et talehandicap, der havde plaget ham siden barndommen og forkrøblet forholdet til faren, kong George V. Som medlem af kongehuset var Albert nødt til at tale offentligt, og det kom til flere pinlige og ydmygende episoder. Derfor henvendte Albert sig til den uortodokse australske talepædagog Lional Logue for at få hjælp. Efter brorens, Edwards, abdikation i 1936 blev Albert overraskende konge. Og den første konge, der via radioen var i stand til at tale til millioner af sine undersåtter på en gang og helt inde i deres stuer.

16:50  

Vi ses deroppe
Vi ses deroppe De franske soldater Albert og Edouard kommer levende, men ikke ligefrem uskadte, hjem fra 1. verdenskrigs helvede. Men Frankrigs krigsveteraner lades i stikken af landets ledere, og for at overleve må de to soldaterkammerater ty til fup og svindel. Snart lægger de en spektakulær, men ikke ufarlig plan... Medvirkende: Nahuel Pérez Biscayart, Albert Dupontel, Laurent Lafitte m.fl. Instruktion: Albert Dupontel.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (19)
Gurli Gris VII (19)

15:15  

Gurli Gris VII (20)
Gurli Gris VII (20)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Simsky

16:35  

Paw Patrol (9)
Paw Patrol (9) Vovserne redder hundekiks + Vovserne får et lift

17:00  

Rasmus Klump (19)
Rasmus Klump (19)

17:10  

Rasmus Klump (20)
Rasmus Klump (20)

17:25  

Grumme rim (1:2)
Grumme rim (1:2) Baseret på børnebøgerne skrevet af Roald Dahl. Snehvide og Den lille Rødhætte bliver bedstevenner, da Snehvide tager sig af den onde Dronning, mens Rødhætte bliver kaldt hjem for at tage sig af et par sultne ulve - den ene har spist hendes bedstemor og har taget hendes tøj på, mens den anden ikke kan lade være at spise et par uanende grise.

17:55  

Tre venner (5)
Tre venner (5) Pigerne i børnehaven har prinsessekjoler på, og Anne må ikke være med i legen, fordi hun ikke har én på. Så derfor ønsker hun sig en

DR1

18:00  

Keld og Hilda tester fremtiden (6:6) - Tilbage til nutiden
Keld og Hilda tester fremtiden (6:6) - Tilbage til nutiden Tilbage til nutiden. Bliver fremtiden i virkeligheden mere low tech, end vi tror? Hvis fremtidens bolig skal være bæredygtig, skal vi måske bo småt, mere primitivt og tættere sammen, end Keld og Hilda er klar til? Det ved den Flyvende Farmor og miljøaktivist, Jytte Abildstrøm noget om. Samt hvordan man adskiller urin fra "humørbomber", når man går på wc. Ved afskeden med Fremtidshuset bliver Keld og Hilda udsat for et ondt bagholdsangreb fra huset intelligente teknologier, og spørgsmålet er, om de kan anbefale fremtiden eller foretrækker de gode gamle dage?

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Jorden set fra rummet (2:4)
Jorden set fra rummet (2:4) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi denne gang tager et kig på planetens mønstrede overflade - fra de blege pletter i den australske ødemark til rydninger i regnskoven i Congo. Hvem har lavet dem?

20:00  

Sommertogtet - lyden af vores land (6:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (6:6) Fra Juelsminde til Aarhus. Vært på Sommertogtet, Troels Lyby har fundet sit indre urmenneske frem og tager denne gang de tre artister og erklærede fisketarer Michael Falch, Kwamie Liv og Mathias Kolstrup med ud for at skaffe føde i naturen. Men jagten på rejer og krebsdyr går ikke som planlagt. Musikalsk er der blandede bolsjer på menuen, når de tre artister fortolker nogle af de sange, som har betydet allermest for dem i deres liv.

DR2

18:40  

Sommerscenen: The Firebirds, Magnus Vigilius & Carl Niel
Sommerscenen: The Firebirds, Magnus Vigilius & Carl Niel Sommerscenen er der, hvor genrerne mødes. Jazz bliver til klassisk, og klassisk bliver til jazz - kort sagt: levende musik fra DR Koncerthuset. Fem klassiske blæsere krydser klinger med tre improvisationsmusikere og en Reumert-vindende tenor i et program, der fører dig fra lyriske sommersange over Stravinskij-inspireret jazz til Carl Nielsens farvestrålende klangverden. En aften, der med garanti tager dig med på nye musikalske veje, trygt ført an af værterne Niels Christian Cederberg fra P8 og Stine Rosengren fra P2.

20:00  

Rick Steins vej til Mexico (3:7)
Rick Steins vej til Mexico (3:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick siger farvel og tak til USA på en traditional amerikansk diner, før han passerer verdens travleste grænseovergang fra San Diego til Tijuana for at begynde sit mexicanske eventyr. Han spiser tortilla og burritos og frisk fisk og besøger Valle de Guadalupe, Mexicos bedst bevarede hemmelighed hvad angår god vin og et eminent køkken.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (9:10)
Pax' jordiske eventyr II (9:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. Hundeklubbens årlige konkurrence får overjordisk besøg og intet er som det plejer. Pax stjæler en hund, bliver fanget i forhindringsbanen og lugter sig frem til en strømpe på usandsynlig lang afstand. Den sure dame er endnu mere sur en sædvanligt.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (1)
Pyjamasheltene II (1)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Zorro (11)
Zorro (11) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (12)
Svampebob Firkant VIII (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

21:25  

Små ulykker
Små ulykker Johns kone dør pludseligt. Hendes død hensætter John, hans tre voksne børn og hans bror i en slags undtagelsestilstand. Hvem er de i virkeligheden hver især og i forhold til hinanden? Undtagelsestilstanden bliver til erosion og medfører små forrykninger i de indbyrdes roller. Medvirkende: Jørgen Kiil, Maria Rich, Jannie Faurschou, Henrik Prip, Jesper Christensen m.fl. Instruktion: Annette K. Olesen.

23:10  

Mord uden grænser (7:8)
Mord uden grænser (7:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 The Team sender en international arrestordre ud på Loukauskis, da de nu har bevis for, at han voldtog Iris Gablers datter Maria, da hun var 14. Men Loukauskis når at slippe væk. Poquelin følger sin egen særprægede dagsorden for at ødelægge Loukauskis. I en hemmelig Skype-samtale forsøger han at få tilståelser ud af ham, men Loukauskis tager sine forholdsregler, så Poquelin igen kommer i livsfare. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kathrine Windfeld. Foto: Lars Vestergaard. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

21:00  

Bøger, der gør en forskel: Mathilde Walter Clarks "Huset ud
Bøger, der gør en forskel: Mathilde Walter Clarks "Huset ud Det er nogle af emnerne i Mathilde Walter Clark filosofiske essays. De store emner belyses gennem farverige anekdoter om en gravplads, hvor knoglerne stikker op af jorden og en gorillastatue, der bliver malet lyserød. Anekdoterne blander sig med personlige erindringer om sommerferier i USA, der ender i grumme historier om seriemordere. Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne.

21:30  

Arkitektur der deler vandene (4:4) - Fremtidens ikonbyggerie
Arkitektur der deler vandene (4:4) - Fremtidens ikonbyggerie Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nu er det ikke længere nok bare at have ikoner - de nye bygninger skal også være bæredygtige og sociale som et vadehavscenter i Ribe og et kulturhus i Tingbjerg.

22:00  

ArtyFarty
ArtyFarty ArtyFarty er DR2´s svar på den selvkloge kulturfætter, som du ikke anede eksisterede, men som viser sig at være både fascinerende, sjov og grænsende til manisk nørdet i sin tilgang til kunst, teater, litteratur osv. Hvert program går i dybden med et kendt kulturemne eller- fænomen og fremturer med overraskende vinkler og gestik.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Hornsleth er død (3:4) - Mere Kristian mindre Hornsleth
Hornsleth er død (3:4) - Mere Kristian mindre Hornsleth Hornsleths næste store projekt møder fra starten af massiv modstand. Han søger derfor hjælp hos sin gamle ven, Lars Seier. Da det hele ser aller sortest ud, får kunstprojektet Sisters Hope pludselig Hornsleth til at se klart igen. Måske har han fundet en vej ud af det kunstneriske mørke?

23:30  

Great Buster, The
Great Buster, The Buster Keaton (1895-1966) var en af USA's mest indflydelsesrige filmskabere og komikere. Kendt for sine stumfilm, falde på halen-komik og sit urokkelige pokerfjæs. Ved hjælp af nyrestaureret arkivmateriale og interviews med venner og samarbejdspartnere hædres det amerikanske komikergeni.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Øen og gåden (1:2)
Øen og gåden (1:2) I 1971 kommer den unge forsker Jóhanna hjem til Island fra Paris til sin fars begravelse. Hun har ikke planer om at blive længe, men fanges ind af sin fars forsøg på at løse en mystisk gåde i et gammelt håndskrift med islandske sagaer. Og snart tvinger et mord Jóhanna til at blive på øen, indtil gerningsmanden er fundet. Medvirkende: Lára Jóhanna Jónsdóttir, Søren Malling m.fl.

01:55  

Miss Marple: Den gustne hest
Miss Marple: Den gustne hest Miss Marples gamle ven fader Gorman findes myrdet. Dagen efter modtager Marple et mystisk brev, som Gorman sendte kort før sin død. Brevet leder hende til Den gustne hest, en skummel kro, som bestyres af tre kvinder, der hævder, at de har magiske evner. Men kan heksekræfter hamle op med miss Marples intelligens og snilde? Miss Marple: Julia McKenzie. Thyrza Grey: Pauline Collins. Lydia Harsnet: Sarah Alexander. Instruktion: Andy Hay.

03:25  

Kystvagten (35:68)
Kystvagten (35:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

DR2

01:10  

Vold og bander i Chicago
Vold og bander i Chicago Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Chigacos indbyggere reagerer med frygt, raseri og sorg over byens høje mordrate. Volden er især koncentreret i de sorte bydele, og Kamau forsøger at skelne mellem myter og fakta i den banderelaterede vold.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, BILLUM.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0804192655